Gratis Aanmelden

Sex met lekkere transsexueel (42)

MadamChiyaChu (42)

Mannen opgelet, ik ben Chiya. Nu denk je vast, Chiya wie? Juist, dat kan ik me voorstellen. Ik ben klein en fijn, maar onder mijn jurkje hangt zwaar geschut! Geloof me, een nacht met mij en mijn naam zal in jouw geheugen gegrift staan. Nu word jij wel benieuwd niet? Een geil rollenspel, standjes, massages, niets is te gek en geen een plek van je lijf word overgeslagen. Kom jij een eens keer langs?

Maak contact met haar
  1. Naam: MadamChiyaChu
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 4/3/1979
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Sex met lekkere transsexueel MadamChiyaChu van 42
HotJanne (41)
★★★★☆
Ben al op de middelbare leeftijd, dus meer ervaren dan sommige jonkies hier. Daarom zou ik het leuk vinden een onervaren man te vinden die met en van mij zou willen leren.
Sex met bloedmooie trans
FatalFem (35)
★★★★★
Ik ben een vrouwelijke shemale. Zonder opgepompte neptieten want dat vind ik niet mooi. Ik heb er zin in om zo nu en dan eens met leuke, verzorgde mannen af te spreken om van elkaar te genieten. Ik ben versa en gek op orale sex.
Neuken in bi shemale
Kiesmij (37)
★★★★★
Ik heb iets lekkers waar je mee kan spelen. Ik vind het heerlijk als je me pijpt maar ik pijp zelf ook wel graag. En klaarkomen mag in mijn mondje...
Sex met lekkere trans
Estherrrrrr (28)
★★★★☆
Ik heb voor jou wel wat lekkers in de aanbieding, ik heb namelijk mijn eigen lichaam in de aanbieding. Er zit veel lekkers aan voor jou om van te genieten. Verder maakt het niet uit hoe mijn leven is, als we het maar leuk en lekker hebben samen.
Neukdate met prachtige tranny
MysteryKl (39)
★★★★☆
Er hangt een roes van geheimzinnigheid om me heen. Ik zal mezelf nooit helemaal prijs geven, je zal me nooit helemaal leren kennen. Maar ik weet dat je dat spannend vindt, seks hebben met een vrouw die je nooit zal kennen...
Klaarkomen met wulpse trans
DubbelEva (35)
★★★★★
Groot geschapen, grote, dubbele E cup. Mijn naam is Eva en mijn features zijn lekker fors hihi. Ik zoek een man die dat wel kan waarderen en natuurlijk handlen kan als ik jou in je kontje zou willen neuken..
Contact met bi shemale
Dinte
★★★★★★★★★★
Ik slaap vaak in hotels en het zou leuk zijn als ik iemand mee kon nemen voor een spannend nachtje. Laat een berichtje achter als je mij wilt leren kennen.
One-night-stand met Dinte
Wilhelmina
★★★★★★★★★★
Het lijkt me leuk om weer eens een wilde nacht door te brengen met een lekkere vent die mij als een prinsesje zal behandelen. Een prinsesje met een dikke lange pik ;)
One-night-stand met Wilhelmina
Geeke
★★★★★★★★★★
Wie komt me eens diep in mijn kontje nemen? Ik ben zo opgewonden, dat ik tot de laatste druppel zal pijpen als je nog niet bent klaargekomen in mijn kontgaatje
Vluggertje met Geeke
Ansje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een kinky shemale sletje en ik zoek mannen die mij willen neuken en in mijn mond klaar willen komen. Ik hou van vluggertjes, lekker hard en stevig..
Vluggertje met Ansje
© 2024 trannyneuken.nl